Bärsjal – enkelt, praktiskt och ökad mobilitet

Det är egentligen så enkelt. En bit tyg och ett smart handgrepp så bär man ”den lilla godingen” nära sig. Tätt intill. Lika enkelt vid diskbänken som ute resande fot. En av mina vänner sa att de inte hade använt barnvagnen alls de första tre månaderna. Barnet föddes i juni och det var så pass varmt att bärsjal ökade lilla familjens mobilitet avsevärt.

Tänk bara hur enkelt det blir i kollektivtrafiken ( de flesta barnen sover ju mycket när de åker), eller när man vandrar i skogen.

Lägger upp två instruktionsfilmer hur man använder ringsjal och en knytsjal. Jag har insett att jag oftare YouTubar instruktioner än jag Googlar manualer.

Läs mer om bärsjalstankar här:

Lycklig som ett barn

Cecilias handarbetskorg

Augustifamiljen

Edit: En kompis till mig har börjat jobba i en butik som säljer knytsjalar och bärselar i Stockholm. Knyt an heter den. Hon gjorde en instruktionsfilm för deras nya bärjacka. Smart produkt verkar det vara.

Ingen ersättning har utgått till mig för att skriva detta, så kolla in deras instruktionsfilmer på KnytAns Youtubekanal.