En insändare i UNT

Ett genomgående tema för mitt #blogg100 är att göra något nytt som jag inte gjort förut. Ni missade väl inte min Geekbaby Mobile, som blev det mest besökta blogginlägget någonsin.

isskulptur

 

 

Fotot är ett Instagramfoto som är en del av taggen #isfestival

I Uppsala har vi sedan två veckor en isfestival, vilket innebär att ett antal konstnärer får ett isblock från Jukkasjärvi att göra en skulptur av. Jag uppskattar verkligen ett sådant initiativ med offentliga skulpturer. Så när någon klagade på detta projekt högg jag direkt. Här ska skrivas en insändare i Upsala Nya Tidning.

IMG_7971

Formuleringar som inte kom med:

”jag och många med mig”, ”kan någon ansvarig förklara”, ”det kan väl aldrig vara meningen”, ”man kan inte alltid kräva X, men Y”

Tid: 20 minuter

Pris: Inget

Skador: Inget